maanantai 12. tammikuuta 2015

Matkat vaan pitenee

Seuraavaksi suunnattiin Kuopioon jossa 11.8.2012 järjestettiin SM-kisat ja siellä lähdin virallista perusmatkaa suorittamaan joka on siis uinti 1500m, pyörä 40km ja juoksu 10km. Kyseessä siis minulle pisin matka tähän mennessä.
Järjestelyt olivat isot ja mahtavat joten jälleen kerran oltiin ihmeissään että minne mennä. Hetki meni siis paikkojen etsimisessä. Kun oli virallisuudet tehty oli aika mennä kuuntelemaan kisa info joka on aina pakollinen tilaisuus ennen kisaa. Se on aina merkki että kohta mennään. Tilaisuuden jälkeen siis jälleen kiskottiin märkäpukua päälle ja valmistautumaan lähtöön. Tällä kertaa startti tapahtui rannalta josta mentiin viileää Kallaveteen uimaan. Porukkaa oli jälleen paljon lähdössä ja näinpä siellä myös Aleksander Stubbin valmistautumassa lähtöön.
Uinti meni tällä kertaa hitaammin mitä aikaisemmin mutta olihan matkaakin enemmän mutta matkan pituus silti yllätti ja koska olin lähtenyt liian lujaa vetämään niin hapotus iski käsiin ja vauhti hiipui. Matka kuitenkin loppui aikanaan ja 1500m ajaksi tuli 36min 50sek.
Uinnin rantautumis alueelta oli muutaman sadan metrin juoksu vaihtoalueelle jossa kiskottiin pyöräilykamat niskaan ja lähdettiin polkemaan.

Märkäpuku kuivumaan aidalle

Kenkää jalkaa

Kypärää päähän

Viimeiseksi pyörä pois telineestä ja juoksemaan pyöräilyn aloitus kohtaa päin

Ja matkaan päästiin
Pyöräily reitti kulki aikalailla Kuopion keskustassa joten katsojia riitti koko matkalla paljon mikä toi lisä jännitystä kisaa. Mitähän ne mahtanee minusta ajatella? Miettivät mitä miettivät mutta kiva sieltä oli kannustuksia kuunnella. Pyöräily oli tällä kertaa tarkkaa touhua sillä tuomarit kulkivat moottoripyörillä reitillä ja rankaisivat sääntöjä rikkovia. Samoin moottoripyörillä kulkivat Tv-kamerat sillä Kuopion kisa taltioitiin ja videot kisoita löytyy Youtubesta.
Reitti on muuten tosi kiva mutta osalla matkaa on mukulakiveä joka tuollaisella kisapyörällä ei ole yhtään kivaa ajaa mutta kisassa välineitä ei säälitä joten täysillä vaan kivien yli. Pyöräilyyn kului aikaa 1h 22min 22sek ja matkahan oli 40km.
Vielä oli juoksu jäljellä joten ei muutakuin tossujen vaihto ja menoksi. Juoksu kulki erittäin hyvin ja kisa yleisön edessä ei voinut hellittää yhtään ja olihan reitti täyttä kanssa kisaajia jota oli helppo ottaa haasteeksi saavuttaa ja ohittaa. Reitillä syntyi oma 10km ennätys aikaan 49min 12sek.
Kokonaisaika Kuopiossa oli 2h 48min 21sek ja sijoitus 76/143.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti