keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Voimarinne puolimatka 7.7.2013

Voimarinteen kisaan lähdettiinkin Tiinan kanssa hieman pidemmällä kaavalla. Olimme suunnitelleet että reissaamme kisan jälkeen pitkin Suomen länsirannikkoa ja yövymme siellä missä tuntuu hyvälle.
Ensimmäinen yöpaikka oli kuitenkin varattuna muutaman kymmenen kilsan päästä kisapaikasta. Kävimme kisaa edeltävänä päivänä tutustumassa paikkoihin ja samalla ilmoittauduin myös paikalla olijaksi koska se oli mahdollista. Sinä päivänä nimittäin oli ollut sprintti matkan kisa ja järjestelyt olivat sen takia jo valmiina seuraavaan päivään. Paikka oli nyt nähty, kävimme vielä ajamassa autolle pyöräilyreitin jonka jälkeen palasimme majoitus alueelle. Jossa meillä oli varattuna pieni neljän hengen mökki. Ilta vietettiin jännittynein tunnelmin seuraavan päivän suhteen. Ilta oli jo pitkällä joten päätimme mennä nukkumaan koska herätys oli aikaisin.

Seuraava päivä valkeni levottoman yön jälkeen. Jännitys oli noussut vieläkin korkeammaksi. Mutta ei auta, aamupalaa syömään. Koska käytin itse tehtyä urheilujuomaa oli aika tehdä sekin valmiiksi. Massussa hyvä aamiainen ja urheilujuomapullot täynnä pakkasimme auton ja otimme suunnaksi kisa-alueen.

Kamat pois autosta
 Koska olimme käyneet tutustumassa alueeseen jo edellisenä päivänä sekä hoitaneet kisaan ilmoittautumisen oli nyt helppo homma kantaa kamat vaihtoalueelle ja jäädä odottelemaan kisa infoa.

Valmiina kisaan ja tankkaukset suoritettu

Pari minuuttia lähtöön
Väsynyt uimari
Uinti oli minulle suuri pettymys sillä odotin paljon parempaa aikaa mikä sitten loppujen lopuksi tuli.
1900m meni aikaan 45min 22sek, mikä on nelisen minuuttia enemmän kuin ekassa puolimatkan kisassa.

Vaihtoalueelle on pitkä matka ja iso nousu

Lopultakin kamppeita vaihtamassa

Ja pitkä matka alkaa tuunatulla pyörällä ja uudella kypärällä

Yksi kierros pyöräilyä takana

Viimeinen kierros kierretty ja vaihtoalueelle
Pyöräily sujui tällä kertaa mallikkaasti ja kuulin jopa kuulutuksen jossa mainittiin minut ja huima nousuni. Pyöräilyn aikana minulla oli ongelmia Garminin kellon kanssa eikä se kertonut minulle oikeastaan muuta kuin pyöräilyyn käytetyn ajan, ei matkaa, ei nopeutta. Mutta kisa tilanteessa tuollaisista ongelmista ei voi välittää on vain jatkettava kisaa. Pyöräilyn loppu ajaksi sain 2h 50min 30sek, mikä oli todella hyvä suoritus huonosti menneen uinnin jälkeen.

Aika kiskoa juoksu kamat niskaan ja menoski

Kierokset kuluivat

Hitaasti

Mutta varmasti
Juoksu oli jälleen kerran yhtä tuskaa. Päivä oli todella kuuma ja huoltopisteiltä vettä tuli kaadettua enemmän päälle kuin juotua. En ollut myöskään laittanut aurinkorasvaa ennen lähtöä niin mukavat rajat minulle jäi pariksi seuraavaksi vuodeksi. Vaikka juoksu ei kulkenut niin hyvin kuin olisin halunnut kulki se paremmin kuin Kivitipun puolikkaalla. Juoksun ajaksi sain kellotettua 2h 5min 22sek. Ja koko kisan loppuajaksi muodostui 5h 44min 13 mikä oli 26min 52sek nopeampi kuin ekassa puolimatkassani. Joten huonosti sujunut uinti ja keskivertoisesti mennyt juoksu eivät sitten kuitenkaan jääneet vaivaamaan suoritusta kovinkaan paljoa. Tietääpähän seuraavaa kertaa varten missä pystyy parantamaan. Sijoitukseni oli 37/59

Väsynyt maaliin tullut

Kisailijoille kuului ilmainen ruoka ja sehän kelpasi kisan jälkeen
Kilpailun jälkeen pakkasimme Tiinan kanssa kamat ja lähdimme automatkalle pitkin läntistä Suomea.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti